“Dat Babadi nog niet heeft bijgetekend is een teken aan de wand”

Foto: “Dat Babadi nog niet heeft bijgetekend is een teken aan de wand”

PSV-toptalent Isaac Babadi beschikt over een aflopend contract bij PSV. De piepjonge middenvelder mocht van trainer Peter Bosz al aardig wat minuten maken, maar bijtekenen deed-ie nog niet. Journalist Marco Timmer van Voetbal International brengt een update.

Zorgen om contractsituatie PSV-parel nemen toe

“Babadi wil wel bijtekenen en dat ligt ook in de lijn der verwachting, maar dat het nog steeds niet is gebeurd is ook een teken aan de wand. Mijn advies is: Teken bij en geniet van alles wat je nu meemaakt. Groei door bij PSV, want in Peter Bosz heb je een trainer die je opstelt als je je verder ontwikkelt”, tipt Timmer Babadi in de Skiete Willy Podcast.

Shurandy Sambo

Betreft Shurandy Sambo, wiens contract ook na dit seizoen afloopt, zit de vork iets anders in de steel. “Shurandy Sambo is wel een ander verhaal. Die heeft een fantastisch jaar gehad bij Sparta en is teruggekomen met het idee dat hij ging spelen. Jordan Teze speelde hem er eigenlijk uit en nu is ook Sergiño Dest er nog bijgekomen. Daarom was ik ook verrast dat de deal met FC Twente niet doorging.

“Earnest Stewart vertelde dat PSV er met FC Twente uit was, maar Sambo wilde uiteindelijk zelf niet. Dan denk ik: dat moet een geldkwestie zijn geweest. FC Twente speelt eigenlijk altijd wel in de subtop en het is weer een stap hoger dan Sparta. Meer druk, meer mensen in het stadion. Maar het is niet doorgegaan. Toen hebben we het aan Stewart gevraagd en hij gaf dus ook aan dat PSV eruit was met FC Twente en dat Sambo zelf de stekker er heeft uitgetrokken. Toen ik vroeg of hij het contract van Sambo nog wil verlengen, antwoordde hij heel eerlijk: ‘dat weet ik nog niet, daar moet hij nog over nadenken’..”

Gaat hij nog bijtekenen, denk jij?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
744+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie