‘Daley Blind weet waar hij aan toe is’

Foto: ‘Daley Blind weet waar hij aan toe is’

Daley Blind heeft gisteren maar mooi de Bundesliga op zijn palmares bij kunnen schrijven, maar de voormalige Ajacied heeft maar een handjevol minuten gemaakt onder oefenmeester Thomas Tuchel en heeft dan ook geen toekomst in de Allianz Arena.

Daley Blind transfervrij weg bij Bayern München

Volgens ‘transferspecialist’ Fabrizio Romano is de kogel dan ook al door de kerk. “Ergens in de aankomende weken vertrekt Blind bij Bayern”, schrijft de Italiaan op Twitter. “Onder Thomas Tuchel heeft hij eigenlijk geen kans gehad en nu gaat hij op zoek naar een nieuwe hoofdstuk. Het is klaar: Blind is transfervrij op te pikken.”

De vaste international van het Nederlands elftal begon het seizoen in de Johan Cruijff ArenA bij Ajax, maar daar clashte hij met de inmiddels ontslagen trainer Alfred Schreuder. Zijn contract werd ontbonden, waarna Der Rekordmeister hem inlijfde. Het is echter algemeen bekend dat ook het Spaanse Real Sociedad en het Belgische Royal Antwerp FC voor hem in de markt zijn. Welke club op dit moment de beste papieren heeft om hem vast te leggen is echter onbekend.

Contact met Ajax?

De Telegraaf schreef onlangs dat technisch directeur Marc Overmars van Antwerp al een balletje opgegooid had bij Blind. Datzelfde meldde de krant verrassend genoeg over Ajax… “Opvallender dan de toenaderingspoging van Overmars, die bij Ajax al succesvol met Blind samenwerkte, is het contact dat Klaas-Jan Huntelaar met Daley Blind legde. De technisch manager vroeg de linksback of hij openstaat voor een terugkeer naar Ajax, waar hij afgelopen transferperiode na problemen met Alfred Schreuder vertrok.”

Dit geluid werd vervolgens echter tegengesproken door Danny Blind, de vader van de multifunctionele voetballer.

Moet Ajax een balletje opgooien?

  • Waarom niet?
  • Nee
3235+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie