Cruciale reeks voor Feyenoord: “Dan is de weg vrij”

Foto: Cruciale reeks voor Feyenoord: “Dan is de weg vrij”

Feyenoord kan zondagmiddag een nieuwe slag slaan in de titelstrijd. De Rotterdammers kunnen met PSV een belangrijke concurrent afschudden, zo klinkt het in FC Rijnmond.

Feyenoord komt bij winst op zeven punten van PSV. Een belangrijke stap richting de landstitel, zo weet Luigi Bruins. “Zeker omdat je daarna eigenlijk alleen nog maar AZ-thuis krijgt en verder tegen de kleintjes speelt. Als ze de komende potjes doorkomen, zou de weg naar de titel vrij moeten zijn”, aldus de oud-Feyenoorder.

Geert den Ouden onderstreept de visie van zijn tafelgenoot. “Als Feyenoord de komende weken goed doorkomt, gaan we al langzaam richting mei.” Wat hem betreft is de kans overigens groot dat PSV daadwerkelijk ten onder gaat in De Kuip. “Ik denk namelijk dat PSV op dit moment niet goed genoeg is om bij Feyenoord te winnen.”

Geen Feyenoord-versterking

Feyenoord had de titelkansen graag willen vergroten door het middenveld te versterken. Dennis van Eersel weet dat Ramiz Zerrouki en Thomas van den Belt de belangrijkste opties waren. “Er is wel sprake van teleurstelling bij Feyenoord. Feyenoord had versterking kunnen gebruiken, maar ook niet ten koste van alles”, aldus de clubwatcher.

Feyenoord en FC Twente werden het niet eens over Zerrouki. Den Ouden begrijpt wel waarom de club een poging ondernam. “Zerrouki is een speler die op termijn misschien wel verkoopwaarde heeft. Maar ik vind dat Feyenoord ook wel nadenken of ze het goed hebben gedaan. Ik vind acht miljoen euro voor Zerrouki niet te veel.”

Gaat Feyenoord de titel pakken?

  • Ja
  • Nee
413+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie