‘Chelsea wil ruim 100 miljoen betalen voor City-tweetal’

Foto: ‘Chelsea wil ruim 100 miljoen betalen voor City-tweetal’

Chelsea wil komende zomer een dubbeslag slaan bij Manchester City. The Blues willen zowel Gabriel Jesus als Raheem Sterling overnemen van de Engelse landskampioen. Beide aanvallers hebben nog een contract voor een jaar, waardoor een zomerse transfer bespreekbaar lijkt.

City legde eerder al Erling Haaland vast als nieuwe spits voor komend seizoen, waardoor er voor Jesus nog minder speeltijd lonkt bij The Citizens. De Braziliaan was onder Pep Guardiola al geen vaste waarde en heeft komende zomer de clubs voor het uitkiezen. Volgens The Evening Standard wil de spits al zijn opties overwegen voordat hij een beslissing neemt. Een van de opties is Chelsea, maar het management van de Braziliaan zou ook al gesproken hebben met Tottenham en Arsenal. Laatstgenoemde club zou de voornaamste kandidaat zijn om de aanvaller over te nemen, maar wil voorlopig niet aan de vraagprijs van vijftig miljoen euro voldoen.

Sterling

Volgens het Britse medium wil Chelsea naast Jesus ook Sterling naar Stamford Bridge halen. De snelle vleugelspeler zou open staan voor een transfer, maar heeft nog geen besluit genomen over zijn toekomst. Volgens The Sun is Chelsea bereid om zestig miljoen euro op tafel te leggen voor Sterling. De Engels international wil in ieder geval de garantie van Chelsea-trainer Thomas Tuchel dat hij kan rekenen op een basisplaats met het oog op het WK in Qatar.

TIP: Scoort Sterling tegen Italië? De odd is 3.55!

Zijn Jesus en Sterling versterkingen voor Chelsea?

  • Ja
  • Nee
120+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie