‘Chelsea doorbreekt grens van 200 miljoen met volgende topaankoop’

Foto: ‘Chelsea doorbreekt grens van 200 miljoen met volgende topaankoop’

Chelsea is nog niet klaar op de transfermarkt en wil opnieuw toeslaan. De volgende topaankoop moet Antony Gordon worden, die nog onder contract staat bij Everton. The Toffees hebben een eerste bod van The Blues afgewezen, maar Chelsea zal volgens meerdere Engelse media met een nieuw verhoogd bod terug gaan komen.

Volgens Sky Sports zou Chelsea een bod hebben gedaan van meer dan 47 miljoen euro, maar Everton wil meer geld zien voor de 21-jarige jeugdinternational van Engeland. Gordon brak afgelopen seizoen door bij Everton en veroverde een basisplaats. De Londenaren zijn bereid om diep in de buidel te tasten voor de linksbuiten.

Spelersruil

Chelsea is naast een hoger bod ook bereid om spelers te betrekken in een mogelijke transfer. Daarbij gelden Armando Broja of Conor Gallagher als belangrijkste gegadigden om de overstap naar Everton te maken. De BBC verwacht dan ook dat beide partijen in de komende dagen alsnog tot een akkoord zullen gaan komen. Gordon staat nog tot medio 2025 onder contract bij Everton. 

De vleugelspeler moet de zesde topaankoop worden van Chelsea, dat al bijna tweehonderd miljoen euro uitgaf aan de komst van het vijftal Gabriel Slonina (Chicago Fire), Carney Chukwuemka (Aston Villa), Kalidou Koulibaly (Napoli), Raheem Sterling (Manchester City) en Marc Cucurella (Brighton Hove & Albion). 

TIP: Verrast Leeds United Chelsea? Pak ruim 5x je inzet!

Pakt Chelsea dit seizoen de Premier League-titel?

  • Ja
  • Nee
194+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie