Britse media lovend over ‘kwelgeest’ Luis Díaz

Foto: Britse media lovend over ‘kwelgeest’ Luis Díaz

Liverpool moest dinsdagavond vol aan de bak om een 2-0 achterstand weg te werken tegen Villareal. De Engelsen herstelden de schade na rust en wonnen de wedstrijd nog met 2-3. Daardoor speelt Liverpool voor de derde keer in vijf jaar tijd de Champions League-finale. De Engelse media zagen dat de wissel van Luis Díaz The Reds nieuw elan bracht en uiteindelijk het verschil maakte.

The Guardian looft dan ook de invalbeurt van de buitenspeler. “De aanwinst van afgelopen januari was vrijwel onbespeelbaar en kwelde iedereen in zijn omgeving met zijn snelheid, controle en doelgerichtheid. Het was alsof er een knop was omgedraaid.” Ook de Daily Mail zag dat de wissel goed uitpakte. “Klopp deed enkele aanpassingen, bracht Luis Diaz ten koste van Diogo Jota, en de ploeg schoot na rust ouderwets uit de startblokken. Villarreal domineerde in de eerste helft en kwam over twee duels op gelijke hoogte. Liverpool rechtte op tijd de rug en trof de tegenstander vervolgens in het hart.”

Liverpool nog in de race voor alle prijzen

Ook Sky Sports zag dat Liverpool zich na rust weer herpakte en zijn goede spel toonde. “Ondanks deze boeiende tweede wedstrijd, is Klopps ploeg – midden in een beslissende maand in het seizoen en zelfs de clubgeschiedenis – potentieel slechts 90 minuten verwijderd van een zevende Europa Cup.”

Liverpool won dit seizoen al de League Cup en staat daarnaast ook nog in de finale van de FA Cup en de Champions League. Bovendien strijdt het nog volop om de landstitel in de Premier League. Daarin moet het met nog vier wedstrijden te gaan een punt zien goed te maken op Manchester City.

TIP: Scoren Liverpool en Tottenham Hotspur meer dan vier doelpunten? Pak 3.40 keer je inzet!

Pakt Liverpool alle prijzen dit seizoen?

  • Ja
  • Nee
34+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie