Bizar: Spelers liken Mislintat-nieuws massaal

Foto: Bizar: Spelers liken Mislintat-nieuws massaal

Ajax heeft afscheid genomen van zijn technisch directeur Sven Mislintat en verschillende Ajacieden vinden dat klaarblijkelijk reden voor een feestje. Brian Brobbey én Steven Bergwijn hebben het nieuws namelijk geliket op social media, evenals Dusan Tadic, die inmiddels eigendom is van Fenerbahçe, én Davy Klaassen (Internazionale).

Veel spelers blij met ontslag Sven Mislintat

De Amsterdammers namen op zondagavond afscheid van Mislintat na de desastreuze Klassieker tegen Feyenoord. Bij een 0-3 tussenstand werd het altijd pikante duel gestaakt wegens vuurwerk op het veld, waarna hooligans de hoofdingang van de Johan Cruijff ArenA bestormden.

Mislintat werd dus het (eerste) grote slachtoffer van de wanorde in onze hoofdstad, waar er meer dan honderd miljoen euro uitgegeven werd aan nieuwe spelers, die echter helemaal niet blijken te renderen. Dat nieuws werd even na tienen bekendgemaakt, waarna de bovengenoemde Ajacieden (Bergwijn en Brobbey) hun telefoontjes er dus bij pakten om het bericht te liken.

Tadic, Klaassen en meer

Zij vertoeven echter in het gezelschap van Tadic. De Serviër was de afgelopen jaren de grote man in de ArenA, maar was het voorafgaand aan dit seizoen niet eens met (het uitblijven van) de aankopen. Hij koos het hazenpad, maar doet het inmiddels behoorlijk goed in de Süper Lig bij zijn nieuwe werkgever Fenerbahçe. Ook Tadic is klaarblijkelijk blij met het ontslag van Mislintat, evenals Klaassen (inmiddels eigendom van Internazionale). Er komen trouwens steeds meer voetballers bij…

Bizar?

  • Ja
  • Nee
2407+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie