BILD deelt ‘explosieve details’ over ‘ernstig verscheurde Mannschaft’

Foto: BILD deelt ‘explosieve details’ over ‘ernstig verscheurde Mannschaft’

Duitsland werd al in de groepsfase van het WK uitgeschakeld, door Spanje en Japan. En dus zijn de kritieken in onder meer de BILD deze dagen bikkelhard.

De krant claimt dat er onvrede was in de selectie over ‘de speciale band van bondscoach Hansi Flick met de Bayern München-spelers’, van wie hij vorig jaar nog clubtrainer was. Het zou hebben geleid tot een ‘ernstig verscheurde Mannschaft’. In de poulefase stelde Flick achtereenvolgend vijf, zes en tegen Costa Rica op het laatst zelfs (alle) zeven de Bayern München-spelers op.

‘Voorkeursbehandeling Bayern-spelers’

Met name Ilkay Gündogan zou er erg gefrustreerd over zijn geweest. De middenvelder van Manchester City zag zijn plekje naast Joshua Kimmich voor de laatste wedstrijd ingenomen worden door Leon Goretzka. Ook Antonio Rüdiger en Marc-André ter Stegen zouden hun onvrede geuit hebben over al het geschuif ten faveure van de ‘Bayern-kliek’.

Ter Stegen moet al jarenlang vanaf de bank toekijken hoe Manuel Neuer ten alle tijden de voorkeur krijgt onder de lat. De BILD vraagt zich dan ook af ‘hoelang de Barça-goalie dit nog blijft accepteren?’ Tot slot verwijt de krant Flick dat hij teveel met fluwelen handschoenen heeft gewerkt richting zijn spelers. Zo mochten vrouwen en vriendinnen ‘gewoon’ twee nachten in het spelershotel blijven, ook al was Duitsland met een nederlaag aan het WK begonnen.

Red Bull Arena Leipzig

Bundesliga

20 januari 2023

20:30

RB Leipzig
Bayern Munich
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 20 januari 2023 20:20.

Flick moet ontslagen worden

  • Eens
  • Oneens
206+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie