‘Bedrijvig PSG gaat met vier topspelers aan de haal’

Foto: ‘Bedrijvig PSG gaat met vier topspelers aan de haal’

Paris Saint-Germain veroverde dit seizoen dan wel de Franse landstitel, maar het grote doel werd wéér niet bereikt. De sterrenformatie kwam niet in de buurt van het winnen van de Champions League, waardoor de selectie flink op de schop gaat deze zomer.

De bezem gaat door selectie na mislukte CL-campagne

Het transfervrije vertrek van Lionel Messi en Sergio Ramos is inmiddels bevestigd en vermoedelijk zullen er nog de nodige spelers volgen. Daar tegenover wil de club zich uiteraard ook flink versterken. De eerste aanwinsten zouden al onderweg zijn.

Transfervrije topdeals

Verschillende media melden dat Marco Asensio zijn opwachting zal maken in de Franse hoofdstad. De Spaanse middenvelder annex aanvaller vond hij Real Madrid geen akkoord over een verlenging van zijn aflopende contract. Hij kan dus transfervrij de move maken naar PSG. Hetzelfde geldt voor Milan Skriniar. Diens transfervrije overstap vanuit Internazionale zou al in januari beklonken zijn.

Ook de derde transfervrije topaanwinst lijkt onderweg naar het Parc des Princes. Volgens L’Equipe moet Marcus Thuram de gelederen versterken van de Franse grootmacht. De international beschikt over een aflopend contract bij Borussia Mönchengladbach en gaat die niet verlengen. Zo kan hij ook op clubniveau met Kylian Mbappé op jacht naar de prijzen gaan. Tot slot raakte begin deze week de nakende komst van Manuel Ugarte bekend. De Uruguayaanse middenvelder zou voor zo’n zestig miljoen euro overkomen van Sporting Portugal.

Verwacht je een sterk PSG na de zomer?

  • Echt wel
  • Niet per se
2308+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie