‘Bayern München stelt megatransfer uit tot de zomer’

Foto: ‘Bayern München stelt megatransfer uit tot de zomer’

Bayern München zou zich graag willen versterken met Ronald Araújo. De 24-jarige verdediger ligt nog tot medio 2026 vast bij Barcelona. FC Hollywood zou 100 miljoen euro over hebben voor Araújo. De meest recente update rondom deze situatie is dat Bayern de poging om Araújo in de winter aan te trekken staakt. De club focust zich nu op de zomer.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Araújo blijft voorlopig bij Barcelona’

Eerder kwam al naar buiten dat Bayern München zich zou willen versterken in de achterhoede. Ronald Araújo is de gedroomde kandidaat voor deze plek. De Uruguayaan moet 100 miljoen kosten, maar dat hebben de Duitsers er wel voor over volgens journalist Florian Plettenberg. Hij meldt nu ook dat Bayern heeft besloten om in de winter geen verdere actie meer te ondernemen voor Araújo. Er is namelijk contact geweest tussen de twee partijen en de 24-jarige verdediger heeft aangegeven in de winter niet te willen vertrekken.

Ondertussen meldt El Mundo Deportivo dat technisch directeur Deco bezig zou zijn om te proberen het contract van Araújo te verlengen. Bij Barcelona is de rechtspoot echt uitgegroeid tot de leider van de achterhoede en deze speler willen ze niet kwijt. Het contract van Araújo loopt tot medio 2026, maar Barcelona wil er op tijd bij zijn. Momenteel heeft de Uruguayaan een afkoopclausule van 1 miljard euro en dat gaat natuurlijk niemand betalen.

Bayern zou er daarentegen zeker van zijn dat Barcelona niet in de situatie is om een bod van 100 miljoen op een speler te weigeren. De Catalanen hebben namelijk enorme schulden en moeten een bod van dat kaliber wel accepteren.

Barcelona moet Araújo voor 100 miljoen van de hand doen

  • Ja, ze kunnen dat bod niet weigeren
  • Nee, hij is te belangrijk voor de club
245+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie