Barcelona slaat aanbod van 200 miljoen euro af

Foto: Barcelona slaat aanbod van 200 miljoen euro af

FC Barcelona had de mogelijkheid om maar liefst 200 miljoen euro op de bankrekening bij te schrijven. De Spanjaarden hebben echter bedankt, zo stelt president Joan Laporta in de podcast van de club.

Torenhoog bod Paris Saint-Germain op Yamal

Eerder in de week bracht Marca naar buiten dat Paris Saint-Germain bij Barcelona een bod heeft gedaan op Lamine Yamal. Het zestienjarige talent beleeft een gedroomde doorbraak en lijkt de komende jaren te kunnen uitgroeien tot een van de beste spelers van de wereld.

Met het vertrek van Kylian Mbappe in het achterhoofd, leek het de Fransen verstandig om Yamal aan te trekken. Barcelona bleek echter niet bereid te zijn om hem te laten gaan. Hoewel Laporta niet wil bevestigen dat het om Yamal en Paris Saint-Germain gaat, erkent hij dat het aanbod is gedaan.

Barcelona weigert te onderhandelen

De president heeft heldere redenen voor de afwijzing. “We hebben vertrouwen in deze jongen en zijn sportieve potentie. We hebben geen behoefte aan een transfer, integendeel. We zitten in een proces van financieel herstel en zien nu al licht aan het einde van de tunnel”, laat Laporta daarover weten.

Ook andere spelers zouden goed in de markt liggen. “We hebben zeer grote aanbiedingen gehad voor Alejandro Balde, Fermín Lopez, Gavi, Pedri, Frenkie de Jong en Ronald Araújo. Maar we willen ze niet verkopen. Alleen al met deze spelers zouden we 1.000 miljoen euro kunnen verdienen.”

Is dit een begrijpelijke keuze?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
1559+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie