‘Barcelona plukt Turks talent weg’

Foto: ‘Barcelona plukt Turks talent weg’

Barcelona is hard op weg om dit seizoen het Spaanse landskampioenschap naar zich toe te trekken. Het is erop gebrand om de huidige lijn de komende jaren door te trekken en zoekt dan ook naar nieuw talent.

Spaanse interesse in Güler

Volgens het Spaanse AS heeft de club dit gevonden in Turkije, waar Arda Güler onder contract staat bij Fenerbahçe. De aanvallende middenvelder brak dit seizoen definitief door bij de club en maakt een veelbelovende indruk, waardoor Barcelona de komende maanden wil gebruiken om de voetballer te proberen los te weken bij zijn huidige werkgever.

Het medium meldt niet hoeveel Barcelona moet betalen om Güler aan de selectie toe te voegen, maar een schatting van de transferwaarde vertelt de Spanjaarden dat hij minstens 15 miljoen euro moet kosten. Het zou betekenen dat de middenvelder, die zijn jeugdopleiding bij Fenerbahçe genoot, al na één overtuigend seizoen vertrekt.

Belangrijke weken voor Barcelona

Barcelona maakt zich ondertussen op voor enkele cruciale weken in het seizoen. Vanwege de overwinning in LaLiga op Real Madrid staat het maar liefst twaalf punten voor, maar met wedstrijden tegen Atlético Madrid (thuis) en Espanyol (uit) is het voor de club nog niet gespeeld. Daarnaast speelt het nog de terugwedstrijd in de halve finale van de beker tegen Real Madrid. Het heenduel eindigde nog in een 1-0 zege.

Pakt Barcelona dit seizoen de Spaanse beker?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Moet Barcelona voor Güler gaan?

  • Ja, goede beslissing
  • Nee, ik zou het niet doen
168+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie