Arne Slot geeft Ajax advies

Foto: Arne Slot geeft Ajax advies

Er staat een clausule in het contract van Arne Slot bij Feyenoord, waardoor hij voor een vast bedrag mag vertrekken. Zou een tussentijdse transfer naar Ajax een mogelijkheid zijn? Bij de Amsterdammers is het immers crisis…

Nee dus, zei algemeen directeur Dennis te Kloese voorafgaand aan Feyenoord-Excelsior (5-1) tegen ESPN: “Arne heeft ambitie. Dat vind ik eigenlijk ook heel prettig. Wij moeten mensen binnen de club hebben die ambitie hebben. Als er op een gegeven moment een mogelijkheid is voor Arne, moet de club daar ook beter van worden.” Vervolgens werd hem op de man af gevraagd of Ajax misschien een mogelijkheid was: “Nee, zeker niet.”

Slot reageert nu: “Ajax heeft een ontzettend goede trainer. Ik heb toevallig met hem samengespeeld en afgelopen week ook nog samen met andere mensen een interview mee gehad. Alfred is een heel goede trainer, dus ik zou Ajax adviseren om hem lekker te houden.”

Schreuder: “Daar ga ik wel van uit”

Het is natuurlijk de hamvraag of de Amsterdammers dat gaan doen. De supporters in onze hoofdstad zijn wel een beetje klaar met de coach en ook de spelers lijken het niet in hem te zien zitten. Na de 3-3 van Ajax tegen FC Emmen zei Schreuder zelf over ‘in de spiegel kijken’: “Natuurlijk doe ik dat. Maar we weten waar we aan begonnen zijn. Op dit moment is het even pijnlijk. We weten wat we moeten doen en dat er dingen moeten veranderen. Het is voor iedereen goed om in de spiegel te kijken, dat begint bij mij. Of ik in januari nog trainer van Ajax ben? Daar ga ik wel van uit.”

Wint Feyenoord de Europa League?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Zou hij wel een goede Ajax-coach zijn?

  • Ja
  • Nee
1753+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie