‘Ajax in gesprek over winterse ruiltransfer’

Foto: ‘Ajax in gesprek over winterse ruiltransfer’

Christian Eriksen keert mogelijk terug naar Ajax. Internazionale heeft naar verluidt een opvallende ruiltransfer voorgesteld in Amsterdam, zo weet het Italiaanse Tuttosport.

Wedden op duels van Ajax? Waag je gok via bet365 en pak 100 euro bonus!

Eriksen heeft onlangs te horen gekregen dat hij niet mag aantreden voor Inter. De Deense spelmaker draagt sinds zijn hartstilstand een defibrillator en in Italië is dat verboden. In Milaan hoopt men dat Ajax hem wil verlossen uit deze vervelende situatie, maar in Amsterdam zou nog niet meteen enthousiast zijn gereageerd. Dat heeft deels te maken met het kostenplaatje.

Ruiltransfer

Mogelijk schuilt de oplossing in een ruiltransfer. De Italiaanse sportkrant schrijft dat Ajax en Inter gaan praten over een speciale deal voor Eriksen. Mocht Ajax halverwege het seizoen meewerken aan een vervroegde overstap van André Onana naar Milaan, dan mag de Deense spelmaker kosteloos overstappen naar zijn oude liefde.

Onana heeft een aflopend contract bij Ajax. Naar verluidt vertrekt hij volgend jaar zomer sowieso naar Inter, dus de clubleiding kan er nu voor kiezen om hem een vervroegde overstap te gunnen. In ruil zou Eriksen de omgekeerde route mogen bewandelen.

Ajax heeft naar verluidt wel een nadeel bij de terugkeer van Eriksen. Clubwatcher Mike Verweij stelde eerder dat een hereniging tientallen miljoenen euro’s kan kosten door de arbitragezaak rond Abdelhak Nouri.

Doen?

  • Ja
  • Nee
1347+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie