ADO laat vierde zege op rij door vingers glippen tegen hekkensluiter

Foto: ADO laat vierde zege op rij door vingers glippen tegen hekkensluiter

ADO Den Haag heeft zondagmiddag nagelaten voor de vierde keer op rij te winnen. Thuis tegen hekkensluiter Jong FC Utrecht liet de ploeg van Dick Advocaat twee punten liggen.

ADO is in 2023 ongeslagen en ging voor de vierde overwinning op rij onder Advocaat. Zo zegevierde de ploeg uit de Hofstad tegen FC Dordrecht (0-1) en MVV (2-1), terwijl het doorbekerde ten koste van Kozakken Boys (1-3).

De start vanmiddag tegen Jong Utrecht was ook goed. Boy Kemper gaf voor, waarna Thomas Verheydt raak schoot. Hiermee verschalkte de bonkige spits keeper Kevin Gadellaa. Hij verving Calvin Raatsie, die het veld al na een ruim kwartier moest verlaten.

Utrechtse gelijkmaker

Halverwege de tweede helft trokken de Domstedelingen de stand gelijk. Een inzet van Mees Rijks werd ongelukkig van richting veranderd door Daryl Werker, waarna de bal in het doel plofte. Advocaat bracht nog een aantal aanvallende wissels om de 2-1 te maken, maar die viel uiteindelijk niet meer.

ADO steeg ondanks het puntenverlies wel een plaatsje, maar Jong Ajax kan maandagavond weer langszij komen. De talenten uit Utrecht blijven op de laatste plaats staan.

Scoreverloop: 1-0 (30′) T.Verheydt, 1-1 (66′) D.Werker (e.d.)

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie