‘Aansprekende transfer lonkt voor Ziyech’

Foto: ‘Aansprekende transfer lonkt voor Ziyech’

De toekomst van Hakim Ziyech ligt mogelijk in Italië. Volgens The Mirror is Napoli, de aanstaande kampioen van de Serie A, geïnteresseerd in de international van Marokko.

Overbodig bij Chelsea

Op dit moment is Ziyech nog speler van Chelsea, maar zijn situatie mag uitzichtloos worden genoemd. Onder verschillende managers is hij er niet in geslaagd om een vaste waarde te worden. Voor volgend seizoen lijkt het perspectief nóg somberder.

Chelsea investeerde afgelopen zomer fors in nieuwe spelers. Dat heeft nog geen doorbraak opgeleverd in de sportieve prestaties. Om die reden wil de clubleiding deze zomer opnieuw toeslaan op de transfermarkt, maar gezien de financiële reglementen is het noodzakelijk om verschillende spelers van de hand te doen.

Ruildeal bespreekbaar voor Londenaren

Ziyech is volgens Britse media een van de meest logische slachtoffers van de zomerse schoonmaak. Voor de aanvallende middenvelder annex vleugelaanvaller zou inmiddels Napoli in beeld zijn. Chelsea overweegt zelfs voor te stellen om Ziyech te betrekken in een ruildeal voor Victor Osimhen of Khvica Kvaratskhelia.

Naar verluidt zijn de salariseisen van Ziyech nog wel een struikelblok voor Napoli. De Nederlandse Marokkaan staat voor een fors salaris op de loonlijst bij Chelsea, waar zijn verbintenis doorloopt tot medio 2025.

Scoort Ziyech tegen Brentford?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Past Ziyech bij Napoli?

  • Ja
  • Nee
1725+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie