‘Feyenoord-aanwinst 5 miljoen goedkoper dan gedacht’

Foto: ‘Feyenoord-aanwinst 5 miljoen goedkoper dan gedacht’

Feyenoord versterkte zich onlangs definitief met Ezequiel Bullaude. De 21-jarige middenvelder van het Argentijnse Godoy Cruz heeft een contract tot de zomer van 2027 getekend in De Kuip.

Er werd daarbij gesproken van een transfersom van zo’n 7.5 miljoen euro, maar volgens het Algemeen Dagblad klopt daar niets van. De krant rept namelijk over een bedrag van slechts 2.5 miljoen euro.

Box-to-box

“Ik ben heel blij dat deze kans op mijn pad is gekomen”, reageerde Bullaude op zijn transfer. “Toen ik hoorde dat Feyenoord interesse in me had heb ik geen moment getwijfeld. Nu ik hier ben zal ik me natuurlijk moeten aanpassen aan het leven hier, maar wil ik wel zo snel mogelijk het beste van mezelf laten zien. Het team helpen waar nodig, zowel op aanvallend vlak als verdedigend.”

Feyenoord omschrijft de Argentijnse middenvelder als ‘een box-to-box speler die veel energie in zijn spel legt’. Bullaude begon zijn voetbalcarrière in het shirt van Club Deportivo en maakte al snel de overstap naar het nabijgelegen Godoy Cruz. Voor deze profclub maakte hij veel indruk met achttien goals en negen assists in 96 wedstrijden.

In Rotterdam-Zuid gaat Bullaude rugnummer 30 dragen. De Argentijn is niet meteen speelgerechtigd, aangezien hij eerst zijn werkvergunning nog moet regelen.

TIP: Eindigt Go Ahead-Feyenoord in 1-4? Win zeventien keer je inleg via Unibet!

Gaat Bullaude slagen bij Feyenoord?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
91+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie