Gillissen vindt na vertrek uit Almelo nieuwe uitdaging in Utrecht

Foto: Gillissen vindt na vertrek uit Almelo nieuwe uitdaging in Utrecht

Tim Gillissen gaat aan de slag bij FC Utrecht. De 40-jarige oud-voetballer begint per direct als technisch manager in Domstad, waar hij voor drie seizoenen tekende.

Zo heeft Gillissen een nieuwe club gevonden, na zijn vertrek eind vorig seizoen bij Heracles Almelo. De Heraclieden degradeerden toen onverwacht uit de Eredivisie, Gillissen werd als medeverantwoordelijke aangewezen. In Utrecht begint hij aan een nieuw avontuur. De Tukker gaat zich voornamelijk bezighouden met de jeugdopleiding en het beloftenelftal. Utrecht verandert met deze functie ook de organisatie in de technische structuur.

“We zijn verheugd over de komst van Tim Gilissen naar FC Utrecht”, aldus technisch directeur Jordy Zuidam op de clubsite. “Sinds enige tijd leefde de wens om de structuur op het vlak van de voetbaltechnische zaken te veranderen, om zodoende meer focus op de diverse onderdelen aan te kunnen brengen, passend bij het beleid van de organisatie. We hebben uitgebreid de tijd genomen om gesprekken te voeren met Tim. Tijdens die gesprekken raakte Tim overtuigd van de club en deze rol, en wij van zijn kwaliteiten. Met de komst van Tim maken we een belangrijke stap in het verder professionaliseren van de voetbaltechnische kant.”

Uitdagende functie

Gillissen zelf is blij met de kans die Utrecht hem biedt. “De ervaring en kennis die ik de voorbije jaren heb opgedaan in Breda en Almelo kan ik in de praktijk brengen in deze nieuwe en uitdagende functie bij FC Utrecht, die me ook weer uitdaagt mezelf verder te ontwikkelen. FC Utrecht is ambitieus en volop in beweging en ik heb er zin in om vanuit mijn professionaliteit en functie een bijdrage te leveren aan die ontwikkeling.”

TIP: 2.20 als Utrecht wint bij FC Emmen!

Goede zet van Utrecht?

  • Ja
  • Nee
27+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie