Slot hamert op Feyenoord-transfer: “Direct nodig”

Foto: Slot hamert op Feyenoord-transfer: “Direct nodig”

Arne Slot maakt zich ondanks de nieuwe oefennederlaag van Feyenoord geen grote zorgen. De hoofdtrainer blijft ondertussen wel hameren op versterking en dan met name voor de linksbackpositie.

Tegen Osasuna verloor Feyenoord zondag met 1-2. “Als ik dat laatste half uur neem, dan vind ik dat we een goede stap gemaakt hebben”, sprak Slot op de persconferentie. Richting de competitiestart is meer nodig, maar hij tempert de verwachtingen. “Omdat ik niet denk dat we vanaf de eerste minuut een geoliede machine zullen zijn. Dan heb ik het vooral over het aanvalsspel.”

“Ik zag in het laatste half uur tegen Osasuna wel voor het eerst in deze voorbereiding een competitiviteit in het elftal. Dat is wel het minste wat je mag verwachten van een team dat nog niet volledig ingespeeld is”, aldus Slot. Of zijn team er al klaar voor is? “We speelden vandaag met drie spelers die de Conferencea League-finale speelden, dus dat de samenwerking beter kan is niet raar en erg, maar dat staat los van hoe wij kansen weggeven. Dat is een gebrek aan concentratie.”

Linksbackpositie

Feyenoord presenteerde deze week vier aanwinsten, maar de nieuwe linksback ontbreekt nog. Slot: “Ik heb vaker gedacht dat spelers er eerder zouden zijn. Met een linksback zijn we het meest actief geweest. Je bent ook afhankelijk van een andere clubs en je wilt ook geen speler die nog zes weken nodig heeft. (…) Het is moeilijk om te zeggen of die speler er in de komende dagen bij komt. Dat willen de club en ik ook. We hebben direct een speler nodig die dit op kan lossen.”

TIP: Wint Feyenoord van Vitesse? Win twee keer je inleg!

Verwacht je snel een nieuwe linksback?

  • Ja
  • Nee
218+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie