PSV-aankopen maken indruk

Foto: PSV-aankopen maken indruk

PSV moest de meerdere erkennen in Villarreal, maar volgens Eindhovens Dagblad-journalist Rik Elfrink was vooral de eerste helft een goede basis om op voort te borduren. Dat schrijft de journalist in een analyse van de wedstrijd in het Eindhovens Dagblad

PSV ging kwam in de eerste helft op voorsprong. “De eerste helft van PSV, daar kunnen ze wel op voortborduren”, schreef Elfrink. De PSV-watcher zag de aankopen van deze zomer ook een goede indruk maken. “Simons is aan de bal goed, en Hoever ook. Al heeft hij verdedigend nog wel wat stappen te zetten.”

PSV

Eén nieuweling spande echter de kroon. “Walter Benitez. Daar stond wel iemand in de goal, ja. Daar verwacht ik het nodige van dit seizoen”, stelde Elfrink. De Argentijnse doelman kwam transfervrij over van OGC Nice en lijkt de concurrentiestrijd met Joel Drommel nu al in zijn voordeel beslist. 

In het tweede bedrijf kwamen de tweede keuzes in actie tegen Villarreal. “En dan zie je wel de verschillen in breedte van selectie tussen PSV en Villarreal. De Spanjaarden zijn daarin wat verder, dat zag je goed”, stelt Elfrink. Er wordt ook aan een oplossing gewerkt: Jadden Brandwaith wordt naar alle waarschijlijkheid een jaar gehuurd van Everton. Elfrink: “Ik denk niet dat hij voor de basis wordt gehaald, maar om de selectie in de breedte te versterken.”

TIP: Wint PSV van Ajax in de Johan Cruijff Schaal? Dan win jij 3.9x je inzet!

Wordt PSV kampioen dit seizoen?

  • Denk het wel
  • Denk het niet
232+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie