Ten Hag: “Ik ben ervan overtuigd dat hij nog beter kan terugkeren”

Foto: Ten Hag: “Ik ben ervan overtuigd dat hij nog beter kan terugkeren”

Oefenmeester Erik ten Hag geeft vooralsnog behoorlijk veel speeltijd aan Anthony Martial bij Manchester United. Op vrijdag scoorde de Fransman in de slotfase van de oefenpartij tussen The Red Devils en het Australische Melbourne Victory (4-1).

Ten overstaan van het clubkanaal (MUTV) van United geeft de Tukker aan dat hij nog meer verwacht van het voormalige toptalent: “‘Ik ben ervan overtuigd dat hij nog beter kan terugkeren. Als hij de juiste focus en motivatie heeft, en hij werkt hard, dan volgen de doelpunten vanzelf, want hij is een goede speler. Het is aan hem.”

Ook de ‘jonkies’ Ethan Laird en Tahith Chong kwamen in actie in Australië: “Dat is waarom we ze hebben meegenomen. Ik wil een indruk krijgen van al mijn spelers en wil ze de kans geven om te laten zien wat ze kunnen. We willen zien of ze hun bijdrage kunnen leveren aan Man United, of dat een verhuur misschien beter is. Er zijn ook andere opties. Het is goed dat we talenten hebben, maar we hebben versterking nodig.” 

Geblesseerden

Keeper David de Gea en verdediger Raphaël Varane kwamen niet in actie, maar zijn volgens Ten Hag wel op de weg terug: “David viel uit tegen Liverpool, maar traint alweer mee. Daar zijn geen grote zorgen over. Raphaël heeft lichte klachten. Ik verwacht hem snel weer op het trainingsveld.”

TIP: Verdien 1.54 keer je inleg als United van Brighton wint!

Verwacht jij ook veel van Martial?

  • Ik wel
  • Ik niet
149+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie