‘Mané voor verrassend laag bedrag naar Bayern’

Foto: ‘Mané voor verrassend laag bedrag naar Bayern’

Volgens Sky Sports hebben Bayern München en Liverpool een akkoord bereikt over de transfer van Sadio Mané. De buitenspeler van de Engelse grootmacht maakte onlangs bekend te willen vertrekken bij Liverpool. Sinds dien zijn de onderhandelingen met Bayern gaande, maar volgens Sky is er dus een grote doorbraak. 

Volgens het Engelse nieuwsmedium gaat Bayern akkoord met de voorwaarden die Liverpool stelde voor een overgang. De club van Jürgen Klopp verlangde zo’n vijftig miljoen euro (42,5 miljoen pond) voor het nog één jaar doorlopende contract van Mané. 

Daar leek Bayern eerst niet aan te willen voldoen, maar na een verhoogd bod lijkt niets een overgang in de weg te staan. Daarmee komt er een einde aan een lange periode van Mané op Anfield Road. The Reds namen de pijlsnelle aanvaller over van Southampton, dat destijds ruim veertig miljoen euro ontving. Veel winst maakt Liverpool dus niet op de sterspeler, die op het veld zijn transferbedrag natuurlijk meer dan waard heeft gemaakt. 

UPDATE 17/6

Transfergoeroe Fabrizio Romano weet inmiddels hoeveel Bayern München exact betaald voor Sadio Mané: na loodzware onderhandelingen met LIverpool FC is er een akkoord bereikt ter waarde van 32 miljoen euro plus maximaal acht miljoen euro aan bonussen. Derhalve maakt Liverpool in het slechtste geval geen verlies op Mané, die veertig miljoen heeft gekost.

TIP: Wedden op Premier League wedstrijden doe je bij Circus!

Dit is een koopje

  • Eens
  • Dat niet
80+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie