Gravenberch voor 23,5 miljoen naar Bayern München

Foto: Gravenberch voor 23,5 miljoen naar Bayern München

De move van Ryan Gravenberch naar Bayern München lijkt nu echt in kannen en kruiken. Transferexpert Fabrizio Romano en BILD melden dat de Ajacied in Beieren een contract voor vijf jaar tekent. Ajax ontvangt volgens hen een vaste transfersom van achttien miljoen euro en maximaal 5,5 miljoen aan bonussen.

Gravenberch reisde zaterdag af naar Zuid-Duitsland. De move van de 20-jarige Amsterdammer is nog niet door Ajax en Bayern bevestigd, maar zelf deed hij dat wel. BILD kreeg Gravenberch direct voor de camera.”Bayern is een grote club”, liet hij weten.

Grote prijzen winnen

“Ik denk dat je hier grote prijzen moet winnen. Dat is ook wat ik voor ogen heb. Ik ben blij om hier in München te zijn”, vulde de middenvelder aan. Gravenberch maakt dezelfde move als Noussair Mazraoui deze zomer en de twee blijven dus ploeggenoten. Gravenberch had nog een contract van een jaar in Amsterdam en Ajax moest wel overgaan op een verkoop, doordat de verbintenis niet verlengd kon worden.

Gravenberch kwam als groot talent door uit de Ajax-opleiding en debuteerde in september 2018 in de hoofdmacht, om zo de jongste debutant ooit te worden. De 10-voudig Oranje-international kwam 103 officiële duels in het eerste uit en scoorde daarin twaalf keer.

TIP: 1.33x je geld als Nederland Polen verslaat. Bij Circus pakken nieuwe spelers €250 welkomstbonus, klik hier!

Verstandige beslissing van Gravenberch?

  • Ja
  • Nee
249+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie