‘Ten Hag geeft meteen 100 miljoen uit’

Foto: ‘Ten Hag geeft meteen 100 miljoen uit’

De nieuwe Manchester United-trainer Erik ten Hag lijkt geen vertrouwen te hebben in het huidige verdedigingsduo van The Red Devils: Harry Maguire en Victor Lindelöf. Volgens The Daily Mail gaat hij de portemonnee trekken om dit ‘probleem’ te verhelpen.

De gewezen Premier League-grootmacht zou namelijk op het punt staan om twee nieuwe stoppers aan te trekken: Pau Torres van Villarreal én Jurriën Timber van Ajax. United zou op aandringen van Ten Hag zo’n honderd miljoen euro gereserveerd hebben voor deze dubbelslag.

De verwachting is immers dat El Submarino Amarillo naar de afkoopsom in het contract van Torres zal wijzen: vijftig miljoen pond, oftewel: bijna zestig miljoen euro. Mogelijk valt er iets te beknibbelen, maar de bovengenoemde krant noemt 43 miljoen pond (vijftig miljoen euro) als minimumbedrag.

Op Old Trafford moet hij naar verluidt een verdedigingsduo vormen met Timber, die volgens The Daily Mail door Ten Hag aangedragen is bij de clubleiding. Eerder repten de Engelse media van een mogelijk transferbedrag van zo’n dertig miljoen euro, maar dat is niet realistisch. De Ajacied kost vermoedelijk minstens evenveel als de eerdergenoemde Spanjaard, waardoor het totaalbedrag van deze ‘defensiemake-over’ neerkomt op een slordige honderd miljoen…

“Ik zit goed bij Ajax”

Timber zei onlangs over het vertrek van Ten Hag naar Manchester: “Hij heeft het verdiend. Voor mij persoonlijk is Ten Hag heel belangrijk geweest. Onder hem ben ik de voetballer geworden, de man eigenlijk, die ik nu ben. De trainer heeft veel met me gesproken. Hij is heel kritisch geweest, op een goede, opbouwende manier. Dat zal ik niet snel vergeten.” Daar voegde hij echter wel meteen aan toe: “Ik zit goed bij Ajax. Ik kan nog veel leren, zeker als we op het niveau van de Champions League blijven spelen.”

TIP: Verdien 5.15 als Vitesse van AZ wint! En vergeet de vette welkomstbonus bij Circus ook niet!

100 miljoen voor Torres en Timber?

  • Vind ik nog meevallen
  • Wel veel geld, hoor!
981+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie