‘Selectie United zorgt voor grote Ten Hag-twist’

Foto: ‘Selectie United zorgt voor grote Ten Hag-twist’

De Manchester United-selectie kijkt niet langer sceptisch naar de aanstelling van Erik ten Hag als nieuwe manager. Volgens The Mirror is er sprake van een grote verandering in het denkbeeld van de spelersgroep.

Ten Hag verruilt Ajax deze zomer voor Manchester United. De oefenmeester wacht de loodzware taak om de gevallen grootmacht weer naar de Premier League-top te loodsen, het voetbal attractiever te maken én de selectie van een frisse wind te voorzien. Naar verluidt vertrekt er deze zomer een compleet elftal aan spelers uit Manchester.

Eerder dit seizoen leek de United-selectie niet erg enthousiast te zijn over Ten Hag. The Guardian onthulde dat de spelersgroep zijn benoeming geen teken van ambitie vonden. The Mirror onthulde dat Mauricio Pochettino van Paris Saint-Germain bij de spelers de absolute topfavoriet was.

‘U-turn’

Diogo Dalot laat echter weten dat de United-selectie erg enthousiast is over de nieuwe trainer. Aan Sky Sports laat hij weten: “Het is buitengewoon wat hij heeft gepresteerd met Ajax, zeker dat ene seizoen in de Champions League. Hij speelt attractief voetbal. Ik denk dat elke fan van United zo’n manager wenst en dat geldt ook voor de spelers.”

Naar verluidt is de United-selectie inderdaad om na het inwinnen van informatie over Ten Hag. De Nederlander zou er inmiddels veel meer tot de verbeelding spreken dan enkele maanden geleden.

TIP: Wint Ajax in Alkmaar? Pak 1.72 keer je inleg!

Terecht?

  • Ja
  • Nee
128+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie