‘Toptransfer Gakpo krijgt enorme wending’

Foto: ‘Toptransfer Gakpo krijgt enorme wending’

De strijd om Cody Gakpo krijgt mogelijk een grote wending. Onlangs werd Arsenal naar voren geschoven als topkandidaat, maar The Mirror zinspeelt inmiddels op Manchester United als nieuwe werkgever van de PSV-aanvaller.

Ajax-trainer Erik ten Hag zwaait volgend seizoen vrijwel zeker de scepter bij Manchester United. Eerst moet de Nederlander de klus in Amsterdam op fraaie wijze zien af te sluiten. Ajax is de absolute topfavoriet voor het kampioenschap, maar kreeg zondagavond een mentale dreun door de bekerfinale te verliezen van PSV (2-1). Matchwinnaar: Gakpo.

The Mirror refereert meteen aan de vermeende belangstelling van United en de uitlatingen van Ten Hag over de smaakmaker van PSV. “Op slechts 22-jarige leeftijd draagt Gakpo al de aanvoerdersband van zijn club en hij is regelmatig in actie gekomen voor de nationale ploeg. Zijn uithaal tegen Ajax was geen toevalstreffer, aangezien hij op negen competitietreffers en dertien assists staat dit seizoen.”

SEG als cruciale pion?

Het Britse medium vervolgt: “Toevalligerwijs hebben Ten Hag en Gakpo ook bij hetzelfde managementbedrijf getekend in de vorm van Sports Entertainment Group. Dit kan ook in het voordeel van United werken wanneer het aankomt op een poging om de Nederlands international naar Old Trafford te halen zodra Ten Hag het overneemt.”

Gakpo ligt nog tot medio 2026 vast bij PSV. Manchester United moet dus de portemonnee trekken om hem überhaupt te kunnen halen, maar voor Premier League-begrippen gaat het niet om astronomische bedragen. In 2020 telde de club voor toenmalig Ajax-middenvelder Donny van de Beek ook zo’n veertig miljoen euro neer.

Scoort Gakpo tegen Cambuur? De odd is 2.20!

Moet hij voor United kiezen?

  • Ja
  • Nee
492+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie