Enorme dreun voor John Guidetti

Foto: Enorme dreun voor John Guidetti

John Guidetti was ooit een held bij Feyenoord, maar daarna heeft de Zweedse spits nog bar weinig klaargespeeld in zijn carrière. Hij hoopte op een nieuwe start door terug te keren in zijn geboorteland, bij AIK.

Die transfer is echter op het laatste moment afgeketst. AIK kon het niet eens worden met Deportivo Alaves over een transfersom, en dus blijft Guidetti zeker tot de zomer in Spanje wegkwijnen op de bank/tribune. “Het is duidelijk dat het heel verdrietig is. Het is een voortdurend veranderend proces geweest, maar het voelde alsof we dicht bij een oplossing waren.”, treurt AIK-sportdirecteur Henrik Jurelius in gesprek met SportExpressen.

“Zij (Alaves, red.) hebben misschien gedacht dat we bereid waren om heel veel risico te nemen. Maar natuurlijk hadden wij ook onze grenzen. Zoals ik het nu zie kent deze uitkomst alleen maar drie verliezers.” Want Guidetti wil zelf heel graag terug naar Zweden, AIK wil hem heel graag én Alaves is hem liever kwijt dan rijk. Toch wisten de partijen geen akkoord te bereiken.

‘Zeer teleurstellend’

Jurelius: “Ik zal niet namens John spreken, maar zowel hij als ik zijn enorm teleurgesteld dat we het niet hebben kunnen oplossen. Het is iets waar we al lang over praten, maar hebben het geen waarheid kunnen maken.” Komende zomer loopt het contract van Guidetti in Alaves af, dus vermoedelijk zal hij dan alsnog naar AIK trekken. Maar tot die tijd moet Super Guidetti verpieteren in Spanje.

Wint Alaves komend weekend van Atlético Madrid? Vertienvoudig je inleg bij bet365!

Feyenoord zou hem moeten halen in plaats van Dessers

  • Eens
  • Oneens
709+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie