‘Barça rekent op geheim wapen voor knaltransfer’

Foto: ‘Barça rekent op geheim wapen voor knaltransfer’

FC Barcelona had het de afgelopen tijd erg lastig, maar nu lijken de Catalanen weer helemaal op te krabbelen. Enkele geslaagde wintertransfers zorgden voor de nodige kwaliteitsinjectie en ook de komst van clublegende Xavi bleek een gouden zet. Die laat de Blaugrana opnieuw swingen als in haar beste dagen. 

Barça is ondertussen opgeschoven naar de derde plaats in LaLiga. Ook in de Europa League loopt het voorlopig gesmeerd. In de achtste finales wurmde de Spaanse topclub zich in twee wedstrijden voorbij Galatasaray. Het zou de eerste keer zijn in de clubgeschiedenis dat Barça dat toernooi zou winnen. Maar dan zullen Xavi en co wel nog moeten afrekenen met zware concurrentie van onder meer RB Leipzig en West Ham United. 

Ondertussen richten ze het vizier in Camp Nou ook al op komende zomer. Dan moeten er weer enkele mooie transfers gerealiseerd worden om de club helemaal opnieuw op de Europese kaart te zetten. Onder meer de naam van Robert Lewandowski wordt al enige tijd in verband gebracht met een overgang naar Catalonië. Sport Italia meldt dat er zelfs al een principeakkoord zou zijn tussen beide partijen. 

Laporta

Volgens journalist Matteo Moretto van CalcioMercato en Fichajes is de overgang echter nog niet in kannen en kruiken. Er zou nog geen akkoord zijn met de speler en Barça zou ook nog geen bod ingediend hebben bij Bayern. Der Rekordmeister zou het contract van Lewandowski, dat in 2023 afloopt, overigens willen verlengen. Er zou wel eens een sleutelrol kunnen weggelegd zijn voor voorzitter Joan Laporta. Die zou volgens Moretto al persoonlijk contact gehad hebben met Pini Zahavi, de makelaar van Lewandowski. De twee zouden er een uitstekende relatie op nahouden.

Zege voor Barça tegen Sevilla? Anderhalf keer je geld!

Past Lewandowski goed bij Barça?

  • Tuurlijk wel
  • Denk toch van niet
68+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie