‘PSV verwacht snel witte rook’

Foto: ‘PSV verwacht snel witte rook’

PSV lijkt Ruud van Nistelrooy vrijwel zeker aan te gaan stellen als nieuwe trainer van PSV. Het Eindhovens Dagblad laat weten dat de club uit Eindhoven de technische staf deze week wil rond hebben. Alle beoogde stafleden hebben inmiddels een voorstel van de club ontvangen, het wachten is nu nog op witte rook.

Van Nistelrooy leek in eerste instantie nog niet op te willen gaan voor de functie van hoofdtrainer van PSV, maar is daar in de laatste weken op terugkomen. Naast de oud-spits van de Eindhovenaren lijkt ook Fred Rutten een belangrijke rol als assistent te krijgen. Rutten was eerder ook al hoofdtrainer bij PSV en moet met al zijn trainerservaring van Nistelrooy gaan bijstaan. Ook lijkt er een rol weggelegd voor André Ooijer, die nu ook al deel uitmaakt van de technische staf, en Boudewijn Zenden. Daarnaast kan Guus Hiddink dan nog als klankbord functioneren voor van Nistelrooy.

PSV strijdt op drie fronten mee

PSV hoop alle contracten met de betrokkenen zo snel mogelijk in orde te kunnen maken voor het slot van de competitie. De Eindhovenaren strijden nog op drie fronten mee zo aan het einde van het seizoen. In de Eredivisie is men nog in een felle strijd verwikkelt om het kampioenschap met Ajax, wat eveneens de tegenstander is in de bekerfinale. Verder speelt PSV nog de kwartfinales in de Conference League, daarin is het Engelse Leicester City de tegenstander.

PSV wint op Engelse bodem voor 3.10 keer je inzet!

Wint PSV de Conference League?

  • Ja
  • Nee
71+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie