‘Lionel Messi maakt stunttransfer’

Foto: ‘Lionel Messi maakt stunttransfer’

Lionel Messi is de gebeten hond bij Paris Saint-Germain na de Champions League-uitschakeling tegen Real Madrid. Gisteren werd de Argentijnse superster zelfs uitgefloten in het Parc des Princes bij de competitiewedstrijd tegen Bordeaux (3-0 winst)…

Volgens de Catalaanse media draaien de ‘transferradertjes‘ al… Voetbal International schrijft op maandag: “Het huwelijk van Lionel Messi en PSG is (nog) geen doorslaand succes. De Argentijnse aanvaller, die zondag door de eigen aanhang werd uitgefloten, zou inmiddels al richting de uitgang wandelen. In Catalonië wordt geopperd dat hij omzichtig een balletje heeft opgegooid over een terugkeer naar Barcelona. Zijn vader zou hebben gebeld naar de Catalaanse club om het idee van een comeback te bespreken.”

In het Algemeen Dagblad geeft Willem van Hanegem zijn mening over de Argentijn: “Dit weekeinde speelden ze (PSG, red.) in Parijs tegen Bordeaux en Neymar en Messi werden uitgefloten door de eigen fans. Ik kan mij daar nog iets bij voorstellen ook. Messi is een geweldenaar geweest, de beste speler ter wereld. Maar dat gejammer bij zijn vertrek uit Barcelona en dan voor een godsvermogen naar Parijs gaan en er zo bij lopen; het irriteert mij ook. Net zoals Neymar er niets van bakte tegen Real.”

‘Wil ooit terugkeren’

Messi vertelde al eerder in een interview met El Mundo Deportivo: “Ik heb altijd gezegd dat ik ooit wil terugkeren naar Barcelona, omdat het mijn thuis was en ik daar jarenlang heb gewoond. Ik zou de club altijd willen helpen, op welke manier dan ook. En natuurlijk, als ik kan bijdragen en de club kan helpen, zou ik graag terugkeren.”

Verdien 1.40 keer je inleg als Barça uit bij Galatasaray wint!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Zie jij dit zitten?

  • Ik wel
  • Ik niet
1667+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie