‘Enorme dreun voor Dessers’

Foto: ‘Enorme dreun voor Dessers’

Cyriel Dessers was gisteren heel belangrijk in de 2-5 zege van Feyenoord op FK Partizan in Belgrado. De Belgische spits scoorde een doelpunt én gaf een assist.

Toch zal zondag tegen PEC Zwolle weer Bryan Linssen in de punt staan, zo voorspelt het Algemeen Dagblad althans. De krant schrijft verder: “Arne Slot moet keuzes maken. Is Jens Toornstra terug als basisspeler? Blijft Alireza Jahanbakhsh op de bank? Is Bryan Linssen weer basiskracht? Alleen Philippe Sandler is er nog niet bij in Zwolle. Guus Til en Patrik Walemark, die geschorst waren in Belgrado, zijn uiteraard weer beschikbaar.”

Vóór de aftrap in Belgrado zei Slot nog over Dessers: “Ik denk dat dat vrij logisch is. Als je Bryan (Linssen, red.) lang hebt laten staan, is het raar om nu tegen Cyriel te zeggen dat hij nu één keer meedoet en volgende week Bryan weer.” Toch voorspelt het AD dus Linssen in de startformatie tegen PEC.

PEC Zwolle

Over de Zwollenaren meldt de krant verder: “PEC-trainer Dick Schreuder gaat zich niet ingraven tegen Feyenoord. Dat betekent dat hij opnieuw met twee aanvallende backs speelt. Waarbij Schreuder op rechts de voorkeur geeft aan Lazio-huurling Djavan Anderson. Daardoor begint Eliano Reijnders op de bank. Op links staat Mees de Wit, met vier goals gedeeld clubtopscorer.” De aftrap is zondag om 16:45 uur in Zwolle.

Vermoedelijke opstellingen:

PEC Zwolle: Lamprou; Anderson, Van Polen, Nakayama, Van der Werff, De Wit; Clement, Saymak, Van den Belt; Darfalou, Redan.

Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Kökçü, Til; Sinisterra, Linssen, Toornstra.

De odds: winst PEC 7.00 – gelijkspel 4.20 – winst Feyenoord 1.50

Wie zou jij in de spits opstellen, als ze beiden fit zijn?

  • Dessers
  • Linssen
687+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie