Crisisoverleg bij Willem II: Grim op schopstoel

Foto: Crisisoverleg bij Willem II: Grim op schopstoel

Willem II was op zaterdag beter dan sc Heerenveen, maar het lukte de Tilburgers niet om een doelpuntje te maken, waardoor de eindstand 0-0 was. Dat kost oefenmeester Fred Grim mogelijk de kop, weet het Brabants Dagblad te vertellen.

De regionale krant onthult: “Op zeer korte termijn vindt er crisisoverleg plaats over de positie van Willem II-trainer Fred Grim. Zijn ploeg wist zaterdagavond wederom niet te winnen, van de laatste achttien competitieduels hebben de Tilburgers er (na de 0-0 tegen Heerenveen) precies één winnend afgesloten.”

De degradatiezorgen nemen toe in het Koning Willem II Stadion: “Als Fortuna zondag wint van hekkensluiter PEC Zwolle, dan staan de Tilburgers onder de streep. Na de nieuwe domper is het dan ook de vraag of Grim tegen Fortuna volgende week nog de leiding heeft over Willem II. Over die vraag wordt in Tilburg op zeer korte termijn vergaderd, volgens ingewijden volgen de eerste gesprekken nog dit weekend.”

‘Hier kunnen we mee verder’

Na afloop van het duel met Heerenveen was Grim overigens niet ontevreden over wat hij gezien had: “Ik heb de juiste intentie gezien. De uitvoering was prima, we hebben gewoon goed gespeeld. Dan is het echt zonde dat we niet winnen. Nu voelt het als een nederlaag. Die emotie snap ik wel. Maar hier kunnen we mee verder. Zo moet ik het bekijken, maar we kopen er niets voor.”

Op Willem II inzetten doe je bij bet365!

Zou jij een ontslag begrijpen?

  • Ik wel
  • Ik niet
100+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie