Oroz blijft staan bij Vitesse, ondanks terugkeer Bazoer

Foto: Oroz blijft staan bij Vitesse, ondanks terugkeer Bazoer

Vitesse kan weer beschikken over Riechedly Bazoer. De inschuivende middenvelder is er een aantal weken uit geweest, maar inmiddels weer fit. Tegen Sparta Rotterdam zal hij echter nog niet in de basis starten.

Bazoer was recent ziek en was daar niet van hersteld richting het Conference League-duel bij Rapid Wien. Vervolgens duurde het langer dan verwacht dat de Utrechter zich weer kon aansluiten bij de groep. Nu is hij helemaal terug en kan Thomas Letsch weer een beroep op hem doen.

Bazoer weer fit

“Riechedly is weer helemaal fit”, bevestigt Letsch tegenover De Gelderlander. “De klachten waren licht. Hij is er even tussenuit geweest, omdat wij naar de langere termijn kijken. Hij moet volledig gezond en topfit zijn. Dat is nu het geval.”

Tegen Sparta vrijdag in de GelreDome kiest Letsch nog voor Dominik Oroz. De Kroatische verdediger was de grote man namens Vitesse afgelopen weekend in de Gelderse derby tegen NEC (4-1). Hij viel op door twee keer te scoren, waaronder een spectaculaire omhaal.

Wittek

De enige wissel die bij Vitesse wordt doorgevoerd is die op de linkerflank. Wingback Maximilian Wittek keert terug na een schorsing. “Million Manhoef is ook niet helemaal fit”, aldus Letsch, die na een moeizame serie het vertrouwen weer in de ploeg voelt sluipen “Maar dit is weer een zware wedstrijd.”

Drie punten voor Vitesse tegen Sparta? Pak €175 bij een inzet van €100!

Verwacht je veel van Bazoer en Vitesse de rest van het seizoen?

  • Zeker wel
  • Nah…
25+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie