Been doet Feyenoord-voorspelling: “Hij gaat niet spelen”

Foto: Been doet Feyenoord-voorspelling: “Hij gaat niet spelen”

Feyenoord heeft in korte tijd verschillende spelers aan de selectie toegevoegd, waaronder Jorrit Hendrix. Mario Been kan zich goed vinden in de beslissing van de Rotterdamse club.

“Feyenoord wilde nog een defensieve middenvelder”, opende Been in Voetbalpraat. “Toornstra speelt dan wel weinig, maar dat is geen defensieve middenvelder, alhoewel hij daar wel al heel vaak gespeeld heeft. Aursnes is natuurlijk nummer één, die speelt voortreffelijk op die positie.”

De ESPN-analist vervolgt: “Ze zijn nog even bezig geweest met Gudelj en dat is het niet geworden, dus hebben ze er weer een gehuurd van Spartak Moskou, waar Til ook vandaan komt. Hendrix is daar, geloof ik, 22 keer ingevallen en dat zegt wel iets over spelers die uit Nederland weggaan om dan ergens een basiskracht te worden.”

Perspectief

“Maar goed, Feyenoord heeft voor hem gekozen omdat hij ook in de laatste lijn zou kunnen spelen, indien nodig, en voor de breedte. Dat zegt ook wel wat over de status waarmee hij naar Feyenoord komt”, aldus Been, die geen basisplaats verwacht voor de oud-PSV’er. “Hij gaat niet spelen.”

Been legt uit: “Zoals ik het nu kan inschatten is Kökcü, buiten dat hij het goed doet, een aanvallende middenvelder met een enorme waarde op het veld. Dan ga je geen speler huren en dan Kökcü eruit halen. Dus Kökcü blijft staan. Aursnes blijft staan. Toornstra heb je nog achter de hand en die zal ook niet meer als rechtsbuiten in aanmerking komen omdat ze daar die Walemark voor gehaald hebben.”

Feyenoord alsnog landskampioen? De odd is 26.00!

Eens?

  • Ja
  • Nee
337+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie