‘Wessel Dammers maakt transfer binnen Eredivisie’

Foto: ‘Wessel Dammers maakt transfer binnen Eredivisie’

Hoewel FC Groningen nou niet bepaald een topseizoen draait, krijgt Wessel Dammers amper nog kansen in de basis van trainer Danny Buijs. Inmiddels lijkt het erop dat de mandekker deze week nog gaat vertrekken uit het hoge noorden.

De Telegraaf schrijft namelijk: “Willem II staat op het punt om Wessel Dammers over te nemen van FC Groningen. Hij zou dan tot het eind van het seizoen worden gehuurd met een optie tot koop. De eerste gesprekken met de 26-jarige centrale verdediger zijn inmiddels achter de rug. De voetballer uit Ouderkerk aan de IJssel heeft nog een contract tot 2023.”

Dammers genoot zijn jeugdopleiding bij Feyenoord, maar brak daar nooit door. “De rechtspoot werd eerder verhuurd aan SC Cambuur en verhuisde in 2017 naar Fortuna Sittard. FC Groningen nam hem in 2020 over. Dammers was dit seizoen aanvankelijk basisspeler bij FC Groningen. De laatste zes wedstrijden fungeerde hij als invaller.”

Strijd tegen degradatie

Eerder haalde Willem II, dat tegen degradatie knokt dit seizoen, al Kilian Ludewig en Jizz Hornkamp binnen als winterversterkingen. Dat gebeurde nadat drie sponsors van de club hun onvrede bij het bestuur hadden geuit over het uitblijven van broodnodige versterkingen, eerder deze week. Dammers wordt nu dus nieuweling nummer drie in januari.

Ontloopt Willem II dit seizoen degradatie? Waag een gokje bij bet365!

Goede aanwinst voor Willem II?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
67+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie