‘Real Madrid wil spierballen aan Barcelona tonen’

Foto: ‘Real Madrid wil spierballen aan Barcelona tonen’

Real Madrid heeft in Spanje overduidelijk het meeste geld om te besteden. De vereniging probeert daarom concurrent Barcelona dwars te zitten door Ronald Araújo over te nemen, zo meldt Sport.

Barcelona is sinds de komst van Ronald Koeman druk bezig om de selectie te verversen en dat werk heeft Xavi dankbaar doorgezet. Met Araújo heeft de Spaanse grootmacht een talentvolle verdediger in huis die de komende tien jaar de leiding in de achterste linie kan nemen. De club moet echter vrezen dat hij snel vertrekt.

Araújo heeft nog een contract dat tot de zomer van 2023 loopt, waardoor Barcelona hard zal werken om de verbintenis te verlengen. Naar verwachting zal de defensieve kracht echter eveneens geld moeten inleveren om een verlenging mogelijk te maken en de club is niet zeker of Araújo daartoe bereid is.

Real Madrid hoopt hierop in te springen door met de verdediger contact te leggen om het over een overstap te hebben. Hoewel Barcelona vooralsnog zal weigeren om het toptalent naar de grote concurrent te laten vertrekken, valt een overstap niet uit te sluiten. Wanneer Araújo namelijk weigert om te verlengen dan is de vertrek naar Real Madrid de enige manier om nog geld aan hem te verdienen.

Sportief gat

Het sportieve verschil tussen Real Madrid en Barcelona is dit seizoen duidelijk te zien. Waar Real Madrid op de eerste plaats staat in de Spaanse competitie met 49 punten, bezet Barcelona de zesde positie met 17 punten minder. Daarnaast maken de Madrilenen nog altijd deel uit van het Champions League-seizoen, terwijl de ploeg van Xavi zich moet opmaken voor de Europa League.

Wint Barcelona de Europa League? Pak 9 keer je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Wat moet Araújo doen?

  • Bij Barcelona blijven
  • Naar Real Madrid gaan
85+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie