Eriksen kan terugkeren: ‘Geld is geen punt’

Foto: Eriksen kan terugkeren: ‘Geld is geen punt’

Het contract van Christian Eriksen bij Internazionale werd onlangs ontbonden en nu is de Deen op zoek naar een nieuwe werkgever. De Premier League en Eredivisie worden genoemd als mogelijke bestemmingen, maar ook de Superligaen is een optie.

De aanvallende middenvelder kan namelijk terugkeren bij de club waar hij speelde als jonkie: Odense BK. Technisch directeur Björn Wesström vertelt aan BT: “Zijn keuze zal hij bepalen op basis van hoe hij denkt over hoe hij het beste kan terugkeren in de nationale ploeg. Als het Odense is, dan staan we klaar. Het zal geen probleem zijn.”

Financieel gezien kan Odense Eriksen niet zo héél veel bieden… “Het gaat niet om het geld dat we kunnen bieden. Hij weet wat hij kan krijgen en weet wat het salarisniveau is bij ons. Maar het gaat om andere zaken, zoals zijn familie en zijn toekomst.”

‘Deur staat áltijd open’

De technicus brak door bij Ajax, maar speelde ook lang voor Tottenham Hotspur. Spurs-coach Antonio Conte zei onlangs: “We hebben het over een hele belangrijke speler, maar vooral een geweldig persoon, en wat er afgelopen zomer is gebeurd (hartaanval op het EK, red.) was niet goed voor de mensen waarmee hij werkt en de mensen die hem kennen. Ik was bang op dat moment, om hem nu weer te zien voetballen is geweldig nieuws. Ik denk dat de deur voor Christian Eriksen altijd openstaat.”

In een interview met DR1 toonde Eriksen zich strijdbaar: “Ik wil op het WK in Qatar spelen. Ik wil voetballen. Het is een doel, een droom. We moeten natuurlijk afwachten of ik opgeroepen word. Maar het is mijn droom om terug te keren. Ik weet zeker dat het kan, want ik voel me niet anders. Fysiek ben ik in topvorm. Tot aan het WK wil ik voetballen en bewijzen dat ik op hetzelfde niveau zit als voorheen.”

Verdien 3.80 keer je inleg als Odense de Deense beker wint!

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Moet Eriksen Odense kiezen?

  • Ja
  • Nee, hij is nog té goed
646+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie