‘Bezem door selectie Manchester United’

Foto: ‘Bezem door selectie Manchester United’

De plannen van Manchester United zijn groot. In de komende transferperiode mogen er enorm veel spelers vertrekken om ruimte te creëren voor nieuwe investeringen. Sir Jim Ratcliffe zet zijn schouders onder dit project. In totaal mogen er twaalf spelers uit de selectie van Man United vertrekken.

Twaalf spelers mogen vertrekken bij Manchester United

Ratcliffe is sinds kort deels eigenaar van Manchester United. Hij laat er geen gras over groeien en is serieus bezig met veranderingen bij de club. Volgens ESPN wil hij de bezem halen door de selectie van Manchester United. Dit moet gebeuren omdat The Red Devils dan meer mogelijkheden op de transfermarkt krijgen. Er moeten namelijk eerst wat spelers vertrekken, voordat er hevig kan worden uitgegeven.

Het is niet dat alleen de bankzitters mogen vertrekken uit Manchester. Ook (basis)spelers als Raphaël Varane, Casemiro, Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka en Scott McTominay mogen weg bij de club. Deze vijf spelers staat veel wedstrijden in de basis bij United, maar mogen dus toch weg. Daarnaast lijkt de toekomst van Christian Eriksen en Victor Lindelöf ook niet in Manchester te liggen.

Bank opschonen

Naast deze belangrijke spelers zijn er ook andere spelers in de selectie die weg mogen gaan. Anthony Martial kan in de zomer transfervrij vertrekken. Jadon Sancho, Donny van de Beek, Facundo Pellistri en Brandon Williams zijn momenteel verhuurd en hoeven van Ratcliffe ook niet meer terug te komen naar Manchester United.

Is dit de juiste zet van Manchester United?

  • Ja, de club moet helemaal opnieuw worden opgebouwd
  • Nee, een deel van deze spelers is nog nuttig
408+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie