Eriksen meldt zich met kraakheldere boodschap bij Ten Hag

Foto: Eriksen meldt zich met kraakheldere boodschap bij Ten Hag

Christian Eriksen is ongelukkig met het gebrekkige aantal speelminuten dat hij de laatste weken krijgt van trainer Erik ten Hag bij Manchester United. De Deen komt amper aan bod.

Ongelukkige Christian Eriksen in gesprek met Erik ten Hag

Zijn teller staat dit seizoen op 16 optredens, met name als invaller. “Ik heb met Erik gesproken. Ik heb gezegd dat ik ongelukkig ben met de situatie. Ik wil zoveel mogelijk spelen. Hij vertelde dat Kobbie Mainoo het goed doet en dat de rest van het middenveld ook goed presteert. Dus, er is concurrentie”, vertelt Eriksen aan TV2.

De oud-Ajacied maakt zich zorgen. “Natuurlijk. Op de lange termijn maak je je zorgen, omdat je zoveel mogelijk wil spelen. Je wil niet op de bank zitten. Het gaat erom dat ik mezelf bewijs, zoals je dat als voetballer iedere drie dagen moet doen, om weer in de basis te komen. Dus dat is mijn doel. Ik ben niet tevreden over dat ik niet speel, maar ik lig er niet wakker van. Het is zoals het is: je bent niet beter dan je laatste wedstrijd.”

Christian Eriksen terug naar Ajax?

Eriksen wordt al een tijdje in verband gebracht met een terugkeer naar Ajax en gezien zijn relatief jonge leeftijd (de middenvelder is 32 jaar oud) kan hij ook nog wel wat betekenen voor zijn oude liefde. Siem de Jong liet nog niet zo heel lang geleden weten over zijn maatje en een eventuele comeback in de Johan Cruijff ArenA: “Ik spreek hem weleens. Dan maak ik de grap: kom eens terug naar Ajax. Dan zegt hij: nee, ik zit hier nu wel goed. Er zijn fases geweest waarin hij redelijk veel gespeeld heeft en belangrijk is geweest, maar daarna weer een tijd niet. Het is jammer dat hij nu wat minder vaak speelt.”

Eriksen is niet goed genoeg meer voor niveau-Manchester

  • Eens
  • Oneens
1005+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie