Ten Hag wuift Ajax-gerucht resoluut weg: “Supporterspraat”

Foto: Ten Hag wuift Ajax-gerucht resoluut weg: “Supporterspraat”

Christian Eriksen zal niet snel terugkeren naar Ajax. Dat zegt Erik ten Hag in gesprek met ViaPlay over de middenvelder van Manchester United. Ondanks dat de Deen momenteel weinig speelt, kan hij zeker nog zijn waarde hebben voor de ploeg.

Erik ten Hag heeft Christian Eriksen nog nodig bij Manchester United

“Wij hebben daar concurrentie en door de opkomst van Kobie Mainoo is er een plekje mindder. Eriksen wordt daar nu de dupe van”, zegt Ten Hag over de situatie van Eriksen. De manager wilde ervaren Scandinaviër absoluut niet kwijt. “Hij gaat zeker nog heel erg belangrijk zijn voor ons. Zijn kwaliteiten zijn progressieve passing en dat gaan we nog hard nodig hebben deze competitie.”

Reserevol

“Voor de rest is het voor hem gewoon wachten op zijn kans. Geen enkele speler is tevreden met een reserverol, hij ook niet. Dat is ook ongezond als je er wel mee tevreden bent. Tuurlijk vindt hij dit niet leuk, en hij weet dat hij moet wachten. Maar hij kan eigenlijk niet meer wachten, hij wil gewoon spelen”, klonk het.

Recent werd Eriksen genoemd als mogelijke versterking voor Ajax, maar volgens Ten Hag zijn die geruchten niet serieus. “Supporterspraat. Niets meer dan dat”, liet de Tukker resoluut weten.

In de beginfase van dit seizoen was de oud-Ajacied nog een vaste waarde in de formatie van Ten Hag, maar nu maakt hij nauwelijks nog minuten. In de laatste tien officiële duels mocht hij slechts één keer 37 minuten opdraven (thuis tegen Fulham, 1-2).

Moet Ajax er alles aan doen om Eriksen in de zomer te halen?

  • 100%!
  • Nee, zou ik niet doen
314+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie