Appcontact over Ajax-transfer Eriksen

Foto: Appcontact over Ajax-transfer Eriksen

Komt Christian Eriksen in de aankomende zomer terug naar Ajax? Het is niet ondenkbaar, want de Deen lijkt wel een beetje uitgespeeld te zijn bij Manchester United. Zo nu en dan vraagt Siem de Jong aan zijn voormalige ploegmaat of hij een comeback in de Johan Cruijff ArenA ziet zitten…

Siem de Jong onthult appcontact met Christian Eriksen

Rond de wedstrijd van The Red Devils tegen Fulham van vanmiddag (1-2 verlies voor Erik ten Hag en de zijnen) liet De Jong weten: “Ik spreek hem (Eriksen, red.) weleens. Dan maak ik de grap: kom eens terug naar Ajax. Dan zegt hij: nee, ik zit hier nu wel goed. Er zijn fases geweest waarin hij redelijk veel gespeeld heeft en belangrijk is geweest, maar daarna weer een tijd niet. Het is jammer dat hij nu wat minder speelt.”

In de rust voorspelde hij: “Ik denk dat Scott McTominay nog eerder mag invallen en hij gaat vast weer de winnende maken. Eriksen zou een goede wissel kunnen zijn in aanvallend opzicht met de passes die net niet goed gingen in de eerste helft.” In werkelijkheid kwamen de twee genoemde voetballers gelijktijdig binnen de lijnen, na 52 minuten spelen.

Eriksen wordt de laatste tijd vaak in verband gebracht met een terugkeer naar Amsterdam. De middenvelder is ‘pas’ 32 jaar oud en heeft nog een contract tot medio 2025 bij Manchester United, maar dat lijkt zich voor te bereiden op een grote schoonmaak. In dat geval zou een Ajax-transfer natuurlijk tot de mogelijkheden behoren.

Moet Ajax het proberen?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
646+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie