Twee Viertje met Aad: ‘PSV’er is aanfluiting!’

Foto: Twee Viertje met Aad: ‘PSV’er is aanfluiting!’

De eerste aflevering van onze podcast Twee Viertje met Aad de Mos staat online! Iedere dinsdag geeft onze huisanalist voorspellingen op meerdere wedstrijden en adviseert hij waar jij je geld op kunt inzetten. Maar er komt véél meer aan bod, deze week bijvoorbeeld dé tops en flops van de eerste seizoenshelft in de Eredivisie.

TIP: Jacks.nl is live en biedt zowel sportweddenschappen als een online casino aan. Waag een gokje bij Jack’s!

‘Vinícius is een aanfluiting’

De Mos blijkt totáál geen fan te zijn van de bonkige PSV-spits Carlos Vinícius, die door de Eindhovenaren gehuurd wordt van het Portugese SL Benfica. De oud-trainer is zéér uitgesproken over de Braziliaan: “Vinicius is een aanfluiting als spits. Zeker omdat je bij PSV gewend bent om spitsen te hebben als Ruud van Nistelooy, Luc Nilis, Romário en Ronaldo, vind ik dit een aanfluiting voor PSV. Hij is geen type dat bij PSV hoort te spelen!”


De Hagenaar vindt ook een andere PSV’er een flop: “Mario Götze valt zwaar tegen vind ik; hij kiest zijn wedstrijdjes uit. Ik denk dat hij zijn hoogtepunt al heeft gehad. Hij kan geen drie wedstrijden achter elkaar spelen, dus hij zal gedoseerd gebracht moeten worden.”

De Mos heeft de smaak te pakken: “Phillipp Mwene vind ik ook geen geweldige aankoop, ik had daar liever Jordan Teze gezien uit de eigen jeugd, maar hij krijgt heel weinig kansen onder Schmidt. Dat geeft aan dat er betere spelers zijn waarschijnlijk.”

Positieve verrassing

Toch loopt er in de lichtstad van Nederland ook een positieve verrassing rond: “Érick Gutiérrez is een hele goede speler. Het is ook een van de redenen dat PSV veel beter is gaan spelen na die zeperd bij Ajax (5-0 voor de Amsterdammers, red.), omdat hij de kans heeft gekregen om zich te laten zien. Marco van Ginkel is afgehaakt maar Gutiérrez is een speler naar mijn hart. Hij kan het spel vertragen, hij kan versnellen, hij zit overal tussen met zijn balcontacten. Bovendien leest hij de wedstrijd als een trainer en is hij een fijne speler om naar te kijken als liefhebber en kenner!”

Oud-trainer en voetbalanalist Aad de Mos verschijnt wekelijks in een nieuwe podcast van OnlineWedden24.com én SoccerNews.nl. In de podcast laat de voormalige coach van Ajax en PSV zijn licht schijnen over actuele voetbalwedstrijden en geeft hij adviezen over welke ploegen de meeste kans hebben om te winnen. De eerste aflevering van Twee Viertje met Aad kun je HIER beluisteren!

Vind jij Vinícius ook een aanfluiting?

  • Ik wel
  • Ik niet
588+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie