‘Nieuwe job lonkt voor Mark van Bommel’

Foto: ‘Nieuwe job lonkt voor Mark van Bommel’

Het avontuur bij VfL Wolfsburg begon goed voor Mark van Bommel, maar dit seizoen is het kommer en kwel bij de groenhemden waardoor hij op 24 oktober jongstleden zijn congé kreeg. Mogelijk scoort de oud-international spoedig een nieuwe job.

Volgens CalcioMercato staat Van Bommel namelijk op de radar bij clubs uit Italië, Duitsland én Spanje. Namen van clubs worden niet genoemd, maar het lijkt met name om middenmoters en laagvliegers uit de hoogste competities te gaan. Eerder was hij ook coach van jeugdliefde PSV.

Trap na van Maximilian Arnold

Een tijdje terug trapte Maximilian Arnold van Wolfsburg nog na richting Van Bommel, in de Kicker. “Allereerst: ik kon heel goed met hem opschieten. Maar ook al zou je het niet moeten doen, je gaat toch trainers met elkaar vergelijken. En hoewel we de eerste vier wedstrijden van het seizoen wonnen, misten we de intensiteit van de afgelopen seizoenen. We waren onzorgvuldig, iets wat we de laatste jaren nooit hebben laten zien. De overwinningen voelden anders. Dat is een verantwoordelijkheid van de spelers, maar ook van de trainer. Wij moeten alles geven, dat hebben we altijd gedaan. Alleen dan kunnen we tot resultaten komen.”

Van Bommel slaagde er volgens Arnold niet in om die energie er in te krijgen. “Wij zijn geen team dat zoiets zelf kan rechtzetten, dat kunnen we onszelf aanrekenen. We hadden Van Bommel om meer moeten vragen, zeker in het spel zonder bal. Daar trainden we keer op keer op met Glasner. Hij was geobsedeerd door dat gedeelte van het spel en dat sloeg over op het team. Een trainer moet zijn team irriteren.”

Wint Wolfsburg na de winterstop bij Bochum? De odd is 2.10!

Van Bommel is een slechte trainer

  • Eens
  • Oneens
1424+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie