“Feyenoord hoort op plek drie en gaat daar ook eindigen”

Foto: “Feyenoord hoort op plek drie en gaat daar ook eindigen”

Feyenoord staat halverwege het seizoen op een derde plaats in de Eredivisie. Het gat met PSV (vier punten) en Ajax (drie) is niet groot, maar Robert Maaskant voorziet geen stijging voor de Rotterdamse club.

“Feyenoord hoort op plek drie en gaat daar ook eindigen”, zo laat de voetbalanalist weten in het praatprogramma FC Rijnmond. “PSV en Ajax hebben grotere selecties met ook iets meer kwaliteit. En Feyenoord heeft het met plek drie, na het vorige seizoen, ook gewoon uitstekend gedaan.”

Maaskant vindt de 0-2 nederlaag van Feyenoord niet verontrustend. In zijn optiek won Ajax dankzij individuele fouten, zoals de overtreding van Reiss Nelson voorafgaand aan de penalty van Dusan Tadic. “Je kon hem echt van ver aan zien komen, een verdediger had hem over moeten pakken maar staat op vijftien meter. Let wel, Nelson lost het uiteindelijk met een hele domme tackle op. Een cruciale fout in de wedstrijd.”

Kökcü

Orkun Kökcü speelde een anonieme rol in De Klassieker. Maaskant vindt de Turks international ‘een goede speler, maar geen exceptionele topper’. “Zeker niet afgezet tegen de Europese top. Ik zie hem nog weleens spelen bij een grote Turkse club. Dat speltype, daar zou hij ook perfect in passen. Individualisten vinden ze daar ook fijn om naar te kijken. Maar ik weet niet of hij dat zou willen.”

Wint Feyenoord bij Heerenveen? Win 1.55 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Gaat Feyenoord als derde eindigen?

  • Ja
  • Nee
97+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie