Slot voerde topoverleg: “Hoe pakken we dat aan?”

Foto: Slot voerde topoverleg: “Hoe pakken we dat aan?”

Arne Slot heeft zijn gewenste speelwijze er razendsnel en goed in weten te slijpen bij Feyenoord. Bovendien ogen de spelers allemaal erg fit. Maar dat gaat dan ook hand in hand, zo legt de trainer uit aan Voetbal International.

Dit seizoen begon de kwalificatieronde richting de Conference League al erg vroeg. “Dus heb ik veel overlegd met de fysieke trainers. Oké, we moeten fysiek snel stappen maken en tegelijkertijd goed zijn als team. Hoe pakken we dat aan? Ik moet wel mijn oefenvormen kwijt kunnen binnen de kaders die de fysieke trainers aangeven.”

“Dan komt het erop neer dat je op zoek moet naar oefenstof waarbinnen de speelwijze én de fysieke componenten naar voren komen”, vervolgt Slot zijn relaas. “Je hebt soms te maken met contactblessures, daaraan kan niemand iets doen. Maar over de hele linie zijn we fit en dat monitoren we met de hele staf.”

“Wat meehelpt, is dat we steeds beter worden in balbezit. Zodoende zijn we in staat veel van onze tegenstanders achter óns te laten aanlopen gedurende de wedstrijd en zorgt ervoor dat we ons behalve fit vóélen, er ook zo uitzien”, aldus de Feyenoord-oefenmeester tot slot.

Wint Feyenoord morgen met minstens 2 goals verschil van Maccabi Haifa? De odd is 2.50!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Slot is toekomstig bondscoach van Oranje

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
216+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie