Peperdure Ajax-zomeraanwinst ‘teleurgesteld’

Foto: Peperdure Ajax-zomeraanwinst ‘teleurgesteld’

De verwachtingen waren torenhoog gespannen toen Mohamed Daramy voor een slordige vijftien miljoen euro van FC Kopenhagen naar Ajax trok, maar tot dusver komt de Deense aanvaller amper aan bod. Zelfs nu Dusan Tadic vanavond lijkt te ontbreken tegen Sporting CP zal Daramy op de bank zitten, want hij moest gisteren meedoen met Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie.

Na afloop van de wedstrijd tegen FC Emmen vertelde Daramy aan Het Parool: “Het is moeilijk om drie weken geen wedstrijd te spelen en dan ineens weer op het veld te staan. Je verliest ritme. Ik had ook niet verwacht dat ik bij Ajax meteen zou spelen. Ik heb dit bij FC Kopenhagen ook meegemaakt, toen ik als jeugdspeler voor het eerst bij de selectie kwam. Het heeft twee jaar geduurd voordat ik een vaste waarde werd.”

“Bij Ajax ligt het niveau ook nog eens veel hoger. Er lopen hier zo veel goede voetballers rond. Natuurlijk is het teleurstellend, maar soms gaat dat zo in voetbal. Ik heb ook geen spijt van mijn transfer en ik weet wat van me wordt verwacht. Ik hoop op meer speelminuten, want ik wil het publiek zo graag laten zien wat ik kan.”

Nog niet afgeschreven

Onlangs tegen Sparta mocht Danilo al eens spelen, en dus niet Daramy. Toch zei analist Kees Kwakman dat coach Erik ten Hag hem absoluut nog niet afgeschreven heeft. “Dat doet Ten Hag ook niet, dat doen de media en Twitterend Nederland, die roepen dat Daramy er niets van kan.” Tegen Besiktas speelde Daramy zwak, toen hij eens de kans kreeg. “Hij werkte de kansen niet goed af en het was niet top, maar die jongen heeft als invaller wel een paar keer wat laten zien”, zei Kwakman toen.

Scoort Daramy tegen Sporting? 6.5x je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Daramy is een miskoop

  • Eens
  • Oneens
362+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie