Arno Vermeulen keihard uitgelachen om titelvoorspelling

Foto: Arno Vermeulen keihard uitgelachen om titelvoorspelling

In Studio Voetbal ging het gisteravond onder meer over de razendspannende titelrace in de Eredivisie. Qua verliespunten doet Feyenoord, dat nog een duel extra tegoed heeft en maar twee punten onder Ajax en PSV staat, het tot dusver het best.

Toch wordt Arno Vermeulen door met name Pierre van Hooijdonk en Rafael van der vaart keihard uitgelachen als hij Feyenoord tot belangrijke titelkandidaat bombardeert. “Nee, dat gaat niet gebeuren. Arne Slot heeft daar wel iets stabiels neergezet, maar Ajax is veel beter en PSV is ook beter, ook al verloor PSV met 0-4 van Feyenoord. Feyenoord doet het fantastisch, het is een wereldprestatie van Slot, maar PSV en Ajax zijn wel veel beter.”

Van Hooijdonk vindt het ook ‘te opportunistisch’, maar Vermeulen countert: “Als er drie ploegen zo dicht bij elkaar staan, en het gaat tot de winterstop denk ik echt zo door, dan vind ik dat er drie ploegen zijn die dit seizoen kampioen kunnen worden.”

‘Je word niet serieus genomen als je denkt dat Feyenoord kampioen wordt’

De andere heren kunnen daar echter alleen maar om lachen. “Hoe kun je nou een van de drie ploegen wegstrepen als titelkandidaat terwijl ze zo hoog staan?”, houdt Vermeulen vol. “Het gebeurt in het voetbal. Ajax heeft de beste spelers, PSV daarna en Feyenoord dáárna. Het zegt niet alles in het voetbal, dat hebben we al vaker gezien. Ik vind het gek om ze te schrappen als kandidaat als je over twee weken bovenaan kunt staan in de Eredivisie.”

Maar Van der Vaart blijft volhardend: “Ik denk dat je niet serieus genomen wordt als je zegt: ik denk dat Feyenoord kampioen wordt.” Dat vindt Vermeulen ‘een hele rare opmerking’. “Tot nu toe, en daar moet je een beetje mazzel mee hebben, heeft Feyenoord geen last van de smalle selectie. Ze hebben ook een heel goede trainer, dat weten we allemaal.”

Feyenoord kampioen? Verzesvoudig je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Is Feyenoord een serieuze titelkandidaat?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet..
488+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie