‘Manchester United meldt zich voor Ten Hag’

Foto: ‘Manchester United meldt zich voor Ten Hag’

Manchester United gaat een poging ondernemen om Erik ten Hag naar Old Trafford te halen. De succestrainer van Ajax moet de zondagochtend ontslagen Ole Gunnar Solskjaer opvolgen.

Daags na de 4-1 nederlaag bij Watford is de Noor officieel vertrokken bij Manchester United. De Engelse topclub kan de zoektocht naar een opvolger daarmee opstarten. Volgens CBS Sports is Ten Hag topkandidaat op Old Trafford. Zijn naam circuleert al langer in Manchester, maar volgens het genoemde medium heeft zijn werkwijze in Amsterdam zoveel indruk gemaakt dat hij een serieuze kandidaat is.

Obstakel

De vraag is echter of Manchester United kansrijk is. De werkgever van Donny van de Beek lijkt gevoelsmatig een ideale vervolgstap voor Ten Hag, maar vooralsnog heeft hij telkens aangegeven niet meer tussentijds van club te willen switchen. Mocht de Ajax-trainer zijn standpunt niet wijzigen, dan lijkt hij pas na dit seizoen beschikbaar om de overstap te maken.

United wil bij voorkeur zo snel mogelijk een oplossing tot stand brengen. Zinédine Zidane is daarentegen meteen haalbaar, maar hou zij twijfels hebben bij een dienstverband op Old Trafford. Daarentegen zou Leicester City-manager Brendan Rodgers in tegenstelling tot eerdere berichtgeving lager in de pikorde staan.

Een oplossing zou kunnen zijn dat Manchester United een interim-manager aanstelt voor de rest van het seizoen. Op die manier werd Solskjaer in december 2018 de opvolger van José Mourinho, maar de Noor wist een permanent verblijf af te dwingen.

Wint Ajax van Besiktas? De odd bij bet365 is 1.45!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Gaat hij deze overstap maken?

  • Ja, op korte termijn al
  • Ja, maar pas in de zomer
  • Nee
738+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie