‘Miljardair laat Feyenoord-droom uitkomen’

Foto: ‘Miljardair laat Feyenoord-droom uitkomen’

Feyenoord heeft nog niet helemaal afscheid genomen van het plan Feyenoord City, maar het scheelt niet veel. Het ligt momenteel in ieder geval in de ijskast, door de nieuwe berekening van bouwbedrijf BAM als gevolg van de stijgende grondstofprijzen.

Het Algemeen Dagblad meldde eerder dat de traditionele Eredivisie-topclub ‘alle opties open wil houden’: “Het huidige stadionplan blijft een optie, maar renovatie van De Kuip en zelfs een compleet nieuw plan zijn mogelijk. De club wil de komende twaalf maanden gebruiken om een definitief besluit te nemen over de toekomst, in de hoop dat tegen die tijd de bouwprijzen ook zijn genormaliseerd en meer mogelijk is dan op dit moment.”

Vandaag onthult diezelfde krant dat er nóg iets meespeelt: “Insiders vermoeden dat er nóg een factor is waarom binnen Feyenoord een andere toon wordt gekozen: Aat van Herk, een van de rijkste mannen van Rotterdam. De invalide vastgoedmagnaat heeft stukken grond rond het oude stadion in handen en heeft eerder al aangeboden de schuld bij Goldman Sachs te betalen én flink te investeren in een opknapbeurt van De Kuip. Het is een plan (‘De Moderne Kuip’) dat een deel van de Feyenoord-top wel ziet zitten en dat met het statement ‘Alle opties open’ ineens weer een reële optie wordt.”

Feestje Feyenoord-fans

Waar de andere betrokken partijen niet zoveel zien in het plannetje van miljardair Van Herk, doen de supporters van Feyenoord dat juist wél. Het is algemeen bekend dat zij idolaat zijn van het huidige onderkomen van hun favoriete ‘cluppie’.

Wordt Feyenoord dit seizoen Eredivisie-kampioen? Pak 6 keer je inzet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Renovatie Kuip?

  • Geweldig
  • Nee…
2716+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie