“Ten Hag gaat Pasveer echt niet een, twee, drie van de goal afhalen”

Foto: “Ten Hag gaat Pasveer echt niet een, twee, drie van de goal afhalen”

Erik ten Hag heeft vanaf donderdag weer de mogelijkheid om André Onana op te stellen. Met Remko Pasveer heeft hij echter een keeper in huis die hij niet zomaar gaat wisselen, zo stelt Sander Boschker.

Wint Ajax de Champions League? Win 21 keer je inleg bij bet365!

De voormalig keeper stond bij zowel Ajax als FC Twente onder de lat, waardoor hij goed weet wat het inhoudt om bij een topclub aan de slag te gaan. Boschker kent bovendien Ten Hag goed genoeg om te weten wat hij de komende weken gaat beslissen. “Ik ken Ten Hag al een tijdje. Die gaat Pasveer echt niet een, twee, drie van de goal afhalen”, vertelt Boschker aan Het Parool.

Pasveer heeft lastige maanden achter de rug, zo zag ook de Tukker. “De stap van de subtop naar Ajax is groot. Iedereen die bij Ajax binnenkomt, moet wennen, behalve dan misschien de spelers uit de eigen jeugd, die met de filosofie en de cultuur van de club zijn opgegroeid. Als je van buiten komt, ook al ben je 37 jaar, heb je tijd nodig om je draai te vinden.”

Onana of Pasveer

De oefenmeester gaf eerder op een persconferentie aan dat hij Pasveer het vertrouwen wil geven, maar het blijft de vraag wat hij met Onana doet. De Kameroense doelverdediger bewees de afgelopen jaren bij Ajax veelvuldig dat hij tot een van de beste keepers van Europa behoort, waardoor de Amsterdammers met Onana onder de lat een grotere kans lijken te maken om ver te komen in de Champions League.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Voor wie moet Ten Hag kiezen?

  • Pasveer
  • Onana
76+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie